Over Visible2Day

Onze visie

Bij Visible2Day geloven wij in de kracht van het Nederlandse ondernemerschap. Dat mensen met passie voor hun vak graag die dingen willen doen waar ze goed in zijn, en zo waarde toevoegen aan onze samenleving. Visible2Day ondersteunt ondernemers bij het uitvoeren van die passie, door het voor hen eenvoudiger te maken om nieuwe klanten aan te trekken en om de relatie met deze (en bestaande) klanten te versterken.

Hoe doen we dat?

Voor ondernemers met een lokale afzetmarkt is het hebben van een sterke ‘online aanwezigheid’ erg waardevol, omdat tot wel 86% van potentiële klanten via digitale kanalen op zoek is naar producten en diensten. Bij Visible2Day zetten we op maat gesneden slimme marketingcampagnes op voor onze partners, waarmee we deze potentie optimaal benutten. Daar ligt dan ook onze kracht: vanuit het standpunt van de ondernemer een unieke aanpak ontwikkelen & opleveren waarmee resultaten worden geboekt. Terwijl u zich richt op het uitoefenen van uw vak, versterken wij voor u de band met uw klantenkring.

Wat doen we voor u?

Visible2Day helpt ondernemers met het ontwikkelen en uitvoeren van hun (online) marketing strategie. We beginnen standaard met het inventariseren van uw doelstellingen, ambities en de beschikbare middelen. Op basis hiervan bekijken we welke elementen daar goed bij aansluiten. Onze expertise is het creëren van een betaalbare totaaloplossing van online en offline marketingaspecten die elkaar versterken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en wat deze precies inhoudt, kijk dan bij het overzicht van Onze diensten (link)

Onze filosofie

Visible2Day onderscheidt zich binnen de (internet)marketingbranche door het aanbieden van betaalbaar maatwerk en een stuk ontzorging. Wij geloven niet in loshangende elementen en ‘trucjes’ die voor extra omzet zorgen. Alleen met een goed plan en met vervolgens een perfecte uitvoering is er resultaat te boeken. Digital marketing is in onze ogen dan ook geen verzameling van losse producten, maar een volwaardige dienst waar continu aandacht aan moet worden besteed.

Onze formule

Wij willen ondernemers niet dwingen om vooraf een grote investeringen te doen voor de bouw van een website en voor het opzetten van marketingcampagne. Goede (digital) marketing is een continu proces van leren en implementeren en het afstemmen van resultaten op de onderneming & diens klantenkring. Daarom bieden wij onze dienstverlening aan op basis van een maandelijks tarief, welke we in overleg met u bepalen aan de hand van uw wensen. U gaat vervolgens met ons een overeenkomst aan voor minimaal 12 maanden. Daarna is het mogelijk om uw samenwerkingsverband met ons te beëindigen.

Uit wie bestaat Visible2Day nou eigenlijk?

Jelle Arts

Jelle Arts

Strategisch vraagbaak & Marketeer

Zo iemand die altijd bezig is om uit te vogelen hoe de vork in de steel zit, dat is Jelle. Wanneer je op zoek bent naar een sparringpartner voor het uitdenken van je marketing strategie ben je bij hem aan het juiste adres. Met zijn inhoudelijke kennis op het gebied van (internet)marketing weet hij van een strategie ook een concreet en uitvoerbaar plan te maken waarmee resultaat gegarandeerd is.

Mark van Leeuwen

Mark van Leeuwen

Digitaal ondernemer

Door zijn ondernemerservaring begrijpt Mark je zorgen en wensen als ondernemer als geen ander. Hij vertaalt zijn kennis en ervaring uit de praktijk in een pragmatische aanpak voor jouw bedrijf. Hierbij kijkt hij naar de kracht van het combineren van online en offline marketing uitingen om zo je zichtbaarheid te verhogen.
Voor hem staat het behalen van een goed resultaat op de gemaakte investering bovenaan.
Hij richt zich op het krijgen van meer klanten en zorgt voor een hogere omzet voor jouw organisatie .

Partners

De reden dat wij onze diensten van de hoogste kwaliteit tegen het voordelige tarief kunnen aanbieden komt omdat wij werken met een zorgvuldig samengesteld partnernetwerk.
Het contact loopt altijd via Visible2Day, maar wij besteden mogelijk bepaalde diensten uit aan één of meerdere partners. Al onze partners zijn ervaren experts in hun vakgebied en bieden producten en diensten van de hoogste kwaliteit