FAQ – Frequently Asked Questions

Op deze pagina vindt u de antwoorden op veel gestelde vragen over onze de dienstverlening van Visible2Day. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

Wat is SEO precies?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands noemen we dit zoekmachine optimalisatie, wat een verzamelterm is voor alle activiteiten die bedoeld zijn om een webpagina hoger te laten scoren in de zoekresultaten. SEO heeft een zeer significante impact op de online vindbaarheid van bedrijven, omdat het merendeel van de paginabezoekers via zoekverkeer bij u terecht komt. Er is hierdoor een directe link te leggen tussen zoekmachine optimalisatie en omzet voor uw bedrijf.

Hoe lang zit ik aan jullie dienstverlening gebonden?

Wanneer je met ons in zee gaat dan doe je dat voor een minimale looptijd van twaalf maanden. Na deze twaalf maanden kun je op ieder moment de dienstverlening stopzetten. We hanteren deze constructie omdat er vaak in het beginstadium van de samenwerking aanzienlijke investeringskosten gemoeid zijn.

Als ik na 12 maanden weg wil, wat moet ik hier dan voor betalen?

Niets. Als u na deze twaalf maanden de samenwerking wilt beëindigen, of u wilt de marketing en website in eigen beheer hebben, dan is dat geen probleem. We zullen uw website kosteloos overzetten op een server van uw keuze.

Als ik per maand betaal, is de website dan wel van mij?

Zeker. We kunnen de website op ons hostingsplatform neerzetten, of op een server van uw keuze.

Zijn domeinregistratie en hosting inbegrepen bij het abonnement?

Ja deze verzorgen we voor je bij het abonnement. Heb je al een domein en een hosting-provider en wil je de website op de server van jouw partner plaatsen, dan is dit ook geen probleem. Als we de juiste gegevens hebben kunnen we de website overzetten naar de gewenste server.

Ik heb al een website, is alleen optimalisatie ook mogelijk?

Ja dit is zeker ook mogelijk. We zijn van mening dat een goede vindbaarheid van een website begint bij de website zelf. Echter, wanneer u een verouderde of niet goed opgebouwde website heeft kan optimalisatie alleen vaak niet de gewenste resultaten behalen. Heeft u echter een goede, up-to-date website, dan kunnen we deze zeker optimaliseren.

Kan ik ook in één keer betalen in plaats van een abonnement af te nemen?

Die mogelijkheid bestaat wanneer u dit wenselijk vindt. Wij zijn daarentegen een voorstander van het aanbieden van onze dienstverlening voor een maandelijks tarief. Online zichtbaarheid en marketing in het algemeen is namelijk niet een typisch ‘product’ dat u op één moment afneemt, maar het is een continu proces waarbij de samenwerking en afstemming tussen Visible2Day en uw onderneming centraal staat.