Disclaimer

Deze disclaimer laat u als klant of bezoeker weten welke rechten en plichten kunnen worden ontleend aan het gebruik van onze diensten en website. Wij streven er naar om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van deze rechten en plichten.

Website

Deze website en de inhoud hiervan zijn eigendom van Visible2Day. Wanneer u gebruikt maakt van deze website stemt u in met de voorwaarden en bepalingen van ons privacybeleid en de algemene voorwaarden.

Behaalde Resultaten

Visible2Day biedt u geen garanties met betrekking tot uw bedrijfsresultaten of uw (online) imagostatus.

Reputatieschade

De producten en diensten van Visible2Day oefenen mogelijk invloed uit op uw (online) reputatie. Waar Visible2Day u in staat stelt om stellingen van derden omtrent uw producten en/of diensten eenvoudig aan te trekken, zijn wij op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van deze stellingen. U bent en blijft als ondernemer zelf verantwoordelijk voor de mening die uw klanten over u, of uw producten en/of diensten, vormen.

Links naar andere websites

De website bevat links naar websites van andere partijen. Visible2Day is niet verantwoordelijk voor de websites van andere partijen.

Aansprakelijkheid & Verantwoordelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen en tikfouten worden voorbehouden. Wij streven naar een website die zo nauwkeurig en volledig mogelijk is. De informatie op deze website kan zonder een voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden. Visible2Day aanvaard geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de website. U bent zelf verantwoordelijkheid voor de keuze van het gebruik van deze website. Eveneens bent u verantwoordelijk wanneer u gebruik maakt van de informatie die u op visible2day.nl vindt.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze algemene voorwaarden of over ons privacybeleid, dan vindt u op onze contactpagina alle informatie waarmee u contact met ons kunt opnemen. Uiteraard waarderen wij goede suggesties ten zeerste, aarzel niet ons te vertellen op welke punten wij onze service mogelijk kunnen verbeteren.