Webdesign

Een website is jouw online fundament

Weet jij of jouw website aan klanten de juiste informatie presenteert op het moment dat ze ernaar op zoek zijn? Is de website van je bedrijf ook geschikt voor mobiel gebruik?

Potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten doen vaak eerst onderzoek op het internet naar het aanwezige aanbod. De website van jouw bedrijf is daarmee vaak het eerste contactpunt tussen jou en die potentiële klant. Je kunt je voorstellen dat het daarom van belang is om bezoekers van je website een positief gevoel te geven wanneer ze op jouw website terecht komen..

De voorkant telt

Het eerste dat bezoekers van je website te zien krijgen je is homepage. Je moet dit zien als een digitaal visitekaartje, waarmee je in enkele seconden de juiste informatie en het juiste gevoel wilt overbrengen. Het is daarom belangrijk dat je op een overzichtelijke en nette manier precies de juiste informatie weet weg te zetten. Visible2Day heeft de expertise en ervaring in huis om voor jouw bedrijf een prachtige en effectieve website te kunnen maken. We nemen hierbij aspecten zoals huisstijl, sfeer, doelgroep en doelstellingen in mee, zodat jouw bedrijf perfect online vertegenwoordig is. Natuurlijk zorgen we ervoor dat je website ook werkt op mobiele apparaten, wat anno 2016 natuurlijk niet meer achterwege kan blijven.

Maar de achterkant ook

Webdesign is echter meer dan alleen het bouwen van een prachtig online visitekaartje. Je kunt dit vergelijken met de constructie van een huis: vanaf de buitenkant zie je alleen de voorgevel, maar of je er comfortabel, energiezuinig en veilig in kunt wonen is afhankelijk van de constructie en de gebruikte bouwmiddelen. Bij een website is dit niet anders. Met name de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid van je website hebben veel te maken met de achterliggende constructie die is gebruikt bij het bouwen. Zo worden snelle en voor zoekmachines geoptimaliseerde websites beter geïndexeerd in Google, wat voor veel extra bezoekers op je website kan zorgen. De ervaren webdesigners van Visible2Day zijn helemaal thuis in het optimaal bouwen en inrichten van websites, waardoor jouw online aanwezigheid staat als een huis!

Wat houdt webdesign bij Visible2Day in?

Visible2Day maakt een website op maat op basis van jouw behoefte. De website die wij voor jou maken is van hoog niveau en optimaal gebouwd om goed gevonden worden. Daarnaast zorgen we er ook altijd voor dat onze websites mobile responsive zijn (goed te bekijken op mobiel of tablet). O ja, ze zien er natuurlijk ook nog gelikt uit 🙂

Wij hanteren twee opties voor het bouwen van jouw website:

WordPress based

We bouwen een professionele website op basis van het wereldwijd gebruikte en makkelijk zelf te onderhouden platform WordPress. De wensite wordt voor jouw onderneming op maat gemaakt door het inzetten van de juiste plugins. De standaard versie van WordPress wordt door ons geoptimaliseerd zodat je website snel en efficiënt is, om zo de online vindbaarheid van de site verder te verbeteren. Natuurlijk bouwen we alles om jouw eigen huisstijl heen, of we ontwerpen deze eerst wanneer dat wenselijk is.

Custom made

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat optie twee uit de bouw van een volledig op maat gemaakte website waarbij we alles handmatig programmeren. Het is onze ervaring dat je met maatwerk het beste resultaat neer kunt zetten wanneer het aankomt op snelheid & doelmatigheid. Dit zorgt ervoor dat jouw website nog beter door Google wordt beoordeeld en jouw website hoger in de zoekresultaten van potentiële klanten eindigt. Het biedt daarnaast ook meer mogelijkheden om zoekmachine optimalisatie strategieën effectief te implementeren op de website.

Inzicht in bezoekers

Standaard implementeren we op onze websites handige tools zoals Google Analytics waarmee je inzicht krijgt in de bezoekers van uw website. Je krijgt hierdoor een beter beeld van welke pagina’s er bekeken worden en in welke producten of diensten bezoekers zijn geïnteresseerd. Dit stelt jou als ondernemer in staat je dienstenpakket verder te optimaliseren op basis van de behoefte van de klant.

Het is daarnaast ook mogelijk om op basis van targets en specifieke bezoekersdoelgroepen te gaan sturen om zo conversie en omzet te verhogen. We gebruiken hiervoor geavanceerde software die u in staat stelt om individuele bezoekers te identificeren en te benaderen.

Ik heb al een website!

Heb je al een website en ben je daar eigenlijk best wel blij mee? Of ben je misschien alleen op zoek naar een specifiek aspect op gebied van webdesign? Geen probleem, laat het ons weten en we gaan kijken hoe we aan jouw wensen tegemoet kunnen komen.

Algemene zaken zoals het aanleggen van e-mail adressen, hosting en domeinregistratie verzorgen wij uiteraard ook voor u.