Diensten van Visible2Day

Visible2Day is een marketingbureau met een grote affiniteit voor digitale marketing. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de kracht en passie van ondernemerschap anno 2016 het beste kan worden versterkt door een sterke online aanwezigheid!

Hoewel marketing in het digitale domein onze expertise is, kijken wij het liefst breder naar jouw onderneming. Marketing is nu eenmaal geen losstaand element binnen een bedrijf, en komt pas echt tot zijn recht wanneer het naadloos aansluit bij de doelstellingen van de onderneming als geheel. Bij Visible2Day denken we graag met je mee om ervoor te zorgen dat ook bij jouw bedrijf de online marketing een perfecte aansluiting vindt met alle andere aspecten binnen de onderneming.

Dienstverlening op maat

Onze dienstverlening richt zich met name op ondernemers die opereren in de lokale markt. Als geen ander zijn wij thuis in het verhogen van uw offline omzet door een sterke online aanwezigheid te bouwen, waarbij de connectie met jouw klanten centraal staat.

Wij doen dit niet alleen voor bedrijven met een grote portemonnee, maar ook voor de kleinere ambachtelijke bedrijven. In overleg komen we graag tot een op maat gesneden dienstverlening die past bij uw markt en natuurlijk bij het beschikbare budget.

Wat kunnen we zowel voor u betekenen?

Ieder bedrijf en de markt waarin zij opereert is uniek. Bij Visible2Day snappen we dit, en kijken we specifiek welke dienstverlening het beste bij jouw onderneming past. Wij kunnen je van dienst zijn met de volgende aspecten:

Marketing Strategie

Een goed plan is het halve werk, dat is waar wij heilig in geloven bij Visible2Day. Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van de resultaten die je als ondernemer wilt behalen, voordat je blindelings een marketinginstrument inzet. Dat voorkomt dat er onnodig veel tijd en geld wordt verspilt aan de verkeerde acties. Wij helpen je om de juiste focus aan te brengen in jouw marketingstrategie, waarbij we rekening houden met de bedrijfsdoelstellingen en de doelgroep.

Webdesign

Potentiële klanten bezoeken jouw bedrijf vaak eerst online voordat ze fysiek bij je op bezoek komen. De kans om een goede eerste indruk achter te laten krijg je maar één keer, dus een frisse en professionele website is dan ook geen overbodige luxe. Visibile2Day maakt technisch hoogstaande en daarnaast ook prachtige websites.

Zoekmachine Optimalisatie

Tenzij jouw bedrijf net zo bekend is als bijvoorbeeld bol.com of wehkamp zullen de meeste potentiële klanten jouw website niet direct benaderen, maar zullen ze via een zoekmachine bij je terecht komen.

Zoekmachine optimalisatie (ookwel SEO) is ‘de kunst’ van het zo goed mogelijk positioneren van online content, zodat zoekmachines dit begrijpen en zien als ‘interessant’ voor potentiële klanten. Dit leidt op een natuurlijke manier tot veel extra bezoekers naar jouw (online) bedrijf.

Lokaal gevonden worden

Ben je een lokale supermarkt, dan zullen de meeste klanten je niet eerst op internet zoeken, maar heb jij een bedrijf waar veel klanten zogenaamde ‘gelegenheidskopers’ zijn, dan heb je er veel baat bij om goed zichtbaar op de digitale kaart te staan!

Het merendeel van jouw klanten zoekt namelijk eerst online naar het beschikbare aanbod in de regio. De vraag is: vinden ze jou ook als ze zoeken?

Online Adverteren

Snel en accuraat jouw doelgroep aanspreken? Dat kan door online te adverteren. Deze methode om online beter zichtbaar te worden heeft als voordeel dat hij snel inzetbaar is. Dat is handig wanneer je een nieuw product op de markt wilt brengen, of je bestaande aanwezigheid een boost wilt geven.

Visible2Day kan je helpen om online adverteren rendabel te maken. Omdat het nu eenmaal geld kost, is het zaak dat de kosten opwegen tegen de baten. Wij beheren jouw campagnes en optimaliseren return on investment.

Klantbeoordelingen

Mond op mond reclame is nog altijd een van de meest effectieve vormen van promotie. Wie kan jouw product immers beter aanprijzen dan een tevreden klant? Ook online zien we dit principe terugkomen, maar dan spreken we over klantbeoordelingen, of reviews.

Visible2Day boost jouw online reputatie door het voor klanten laagdrempelig en leuk te maken om jouw zaak te beoordelen.

Overige Diensten

Naast alle digitale ondersteuning bieden wij ook een groot aantal aanvullende diensten aan voor jou als ondernemer.
Dit doen wij door een groot netwerk aan betrouwbare partners. Dit kan bijvoorbeeld zijn fotografie, animatie, bedrukking en nog veel meer.